Netwerk beveiligen in Gent of elders in Vlaanderen

Als je je netwerk wilt beveiligen, door bijvoorbeeld een firewall te installeren, moet je bij Cuarta zijn, gevestigd in Gent en Oostende en actief over heel Vlaanderen. Wij beschikken over een team van dynamische en ervaren medewerkers die op een flexibele manier de beste IT-oplossing voor jouw bedrijf zoeken. Wij stellen daarbij veiligheid als een van de belangrijkste aspecten van jouw systemen. Je netwerk beveiligen of een firewall installeren, is daarmee een eenvoudige klus voor ons bedrijf dat gevestigd is in Gent en Oostende. Dankzij onze ondersteuning kunnen de werknemers van uw organisatie veilig en efficiënt aan de slag gaan. Wacht dus niet langer en laat je netwerk beveiligen door onze experts!

Je netwerk en data beveiligen door onze specialisten te Gent en Oostende

Vooraleer we je netwerk gaan beveiligen door bijvoorbeeld een firewall te installeren, biedt ons bedrijf uit Gent en Oostende een totaaloplossing aan voor de systemen van jouw bedrijf in Vlaanderen. Om een einde te maken aan dure servers die veel plaats innemen, staan wij klaar om een datacenter voor jou in elkaar te steken. Dit betekent dat al het dataverkeer van jouw onderneming in veilige handen is en dat je zelfs de mogelijkheid krijgt om vanop afstand te werken. Wanneer er iets misgaat, staat onze helpdesk 24/7 klaar om technische problemen zo snel mogelijk in de kiem te smoren.

Contacteer ons voor het beveiligen van jouw netwerk

Jouw netwerk beveiligen en een firewall installeren, gebeurt sneller en doeltreffender dan ooit door de diensten van onze onderneming, gevestigd in Gent en Oostende en actief over heel Vlaanderen. Wil je veilig werken en bijvoorbeeld een firewall laten installeren door ons bedrijf uit Gent? Schakel dan ons team in en ga weer zorgeloos en flexibel aan de slag. Je kunt onze medewerkers het snelst bereiken door het online contactformulier in te vullen of door te bellen naar +32 9 221 03 83.

Cuarta Security
Firewall white

Firewall

Jouw netwerk verbindt alles met elkaar en staat in verbinding met het internet. Daarom is het heel belangrijk om deze toegang te bewaken.

Wij zetten de firewall zo op dat het aansluit op jouw IT-infrastructuur en IT-noden. We hanteren de laatste technologieën om jou maximale beveiliging te garanderen, met minimale impact.

Jouw firewall wordt opgevolgd van op afstand met ons monitoring systeem om onvoorziene problemen te voorkomen.

ENDPOINT SECURITY WHITE

Endpoint Security

De gebruiker is steeds de kwetsbare schakel in security. Vanzelfsprekend moet deze dan ook beschermd worden. Elk toestel dat een gebruiker heeft, kan het onderwerp zijn van endpoint security: tablet, laptop, PC, smartphone, … .

We beschermen tegen allerhande bedreigingen, zoals malware en virussen, maar er is meer. Ook hier geldt dat we op alle lagen moeten beveiligen.

Cuarta voorziet en onderhoudt jouw endpoint security en handelt alle meldingen af. Zo kan jij ze negeren en doen wij het nodige.

mfa

MFA

Wachtwoorden, we vergeten ze, schrijven ze op, verliezen ze en bewijzen keer op keer dat we eigenlijk onze sleutel van de poort niet zo goed behandelen.

Daarom voorzien wij contextuele multi-factor authenticatie. Geef hackers geen kans, bescherm jouw account in 2 stappen, met een wachtwoord en met jouw telefoon.

 

ENDPOINT SECURITY WHITE

Email Security

E-mails zijn essentieel voor elke organisatie, ook hackers weten dit. Vandaar dat men heel eenvoudig vanop afstand allerlei mails verstuurd om jou en het bedrijf in de val te lokken.

Aangezien ze er héél echt kunnen uitzien voorziet Cuarta een filter zodat je niet meer moet twijfelen.

De software haalt de valse mails er wel uit en jij kan in alle rust je mails openen en lezen.

Ben je nieuwsgierig naar onze Security oplossingen?

Partners & Technologie

Webroot

Entrust

Sophos

Fortinet

"Geloof niet alles wat je leest op het internet"
Abraham Lincoln
First President of the United States of America