Meeting Room

De meeting room of war room zoals velen ze noemen is de plek waar iedereen samenkomt om vlot ideeën en inzicht te delen met elkaar. Daarom is het voor Cuarta uiteraard belangrijk om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dit doen we met de laatste nieuwe hardware van onze vaste partners.

Audio

Cuarta zorgt voor geluid door de nodige ruimtes te voorzien met speakers en microfoons. Hierdoor kunnen de afwezigen ook steeds mee luisteren en volgen en kan de vergadering eventueel opgenomen worden.

Visueel

Wij voorzien hiervoor de televisies en beamers en nodige bevestiging materiaal alsook de nodige dongles of mini-computers om vlot te presenteren. Kan er iemand niet bijzijn in de ruimte dan voorzien we de nodige camera’s zodat je kunt vergaderen zonder obstakels.

Digital signage

Een televisie is vaak een aandachtstrekker in elke ruimte. Het zou dus zonde zijn om die dan niet te gebruiken. Met onze oplossingen voorzien wij een centraal beheer van al je televisies zodat jouw boodschap steeds overkomt in elke ruimte.

Kabel management

Waar mogelijk proberen we zo veel draadloze oplossingen te bieden. Uiteraard is er altijd nood aan stroomkabels, netwerkkabels en dergelijke. Deze proberen we altijd zo goed mogelijk weg te werken achter de toestellen of onder de meubels.

Onze geprefereerde merken in de kijker:

Ben je nieuwsgierig naar onze diensten?