IT voor een KMO in Gent of omgeving

 Flexible datacenter
24/7 Professionele service

Multi layer security

Zoek jij een gespecialiseerd bedrijf voor de IT van jouw KMO in Gent of omgeving? Dan moet je bij Cuarta zijn, gevestigd in Gent en Oostende en actief over heel Vlaanderen. Wij beschikken over een ervaren en dynamisch team dat 24/7 voor je klaarstaat. Wij hechten het meeste belang aan Security, Strategy, Service en Software. Door deze vier aspecten te bewerkstelligen, creëren wij voor jouw KMO in de omgeving van Gent de ultieme IT-oplossingen.

Ben je nieuwsgierig naar onze Security oplossingen?

Een veilige en gestroomlijnde IT voor jouw KMO in Gent of omgeving

Onze specialiteit is het bouwen van een datacenter voor jouw bedrijf. Dat betekent dat wij de opslag en het beheer van jouw data overnemen en monitoren. Zo hoef jij geen peperdure servers aan te schaffen en profiteer je tegelijkertijd van een veilige IT voor jouw KMO in Gent of omgeving. Je kan daarbij zelfs vanop afstand werken, zonder te vrezen voor een datalek. Daarbovenop is het mogelijk om ons 24/7 in te schakelen wanneer er iets fout loopt. Dat is pas een service die telt!

Support Cuarta
IT collega Cuarta

Vertrouw op onze medewerkers

Voor de IT van je KMO in Gent of omgeving kun je altijd bouwen op ons als gespecialiseerde partner. Om onze diensten in te schakelen, kun je altijd contact met ons opnemen door het online contactformulier in te vullen of door te bellen naar +32 9 221 03 83. Wij verzorgen graag de IT van jouw KMO in Gent of omgeving.