Een datacenter service in Gent of elders in Vlaanderen

Bij ons datacenter profiteer jij van een voortreffelijke service van ons bedrijf gevestigd in Gent en Oostende, dat actief is over heel Vlaanderen. Wij zorgen er bij Cuarta namelijk voor dat jouw systemen en netwerk veilig worden beheerd en daarbij snel toegankelijk zijn voor jou en je medewerkers. Met een 24/7 service grijpen we meteen in bij mogelijke problemen waardoor jouw datacenter in Vlaanderen te allen tijde draaiende blijft bij ons in Gent en Oostende.

Datacenter Cuarta

Bij de service voor een datacenter van ons in Gent hoort een Virtual Private Server (VPS)

De nood om interne servers te plaatsen wordt steeds kleiner en kleiner. De kosten en risico’s die er vaak aan verbonden zijn, worden steeds groter en groter. Wij hosten je servers in ons datacenter en deze service biedt vele voordelen voor jouw bedrijf in of rond Gent, Oostende of elders in Vlaanderen, namelijk:

  • Transparante kosten
  • Lage instapkosten
  • Risico’s liggen bij ons
  • Onderhoud door ons
  • Flexibiliteit in specs
  • Mobiliteit

Gehoste applicaties

Een applicatie plaatsen waar iedereen aan kan en een bepaalde uptime gegarandeerd wordt, is een uitdaging. Zeker als dit een cruciale interne applicatie is of een applicatie waar jouw klanten mee werken. Wij zorgen dat je applicatie in een veilige, vertrouwde en toegankelijke omgeving komt.

Website hosting

Een website hosten vraagt weinig moeite, maar wij zijn er ook 24/7 voor jou mocht de website down zijn. Wij gaan verder waar standaard webhosting stopt.

Hosted back-up

Een back-up maken moet een geautomatiseerd proces zijn. Deze back-up intern houden verzekert je enkel tegen gekende serverdefecten, maar een off-site back-up verzekert je ook nog eens tegen brand en andere onvoorspelbare situaties.

Colocatie

Je wil eigen servers, maar je hebt geen eigen datacenter? Dan kan dat via colocatie. Jouw servers worden bij ons in het datacenter geplaatst, zo ben je steeds zeker dat de stroomvoorziening, internetconnectiviteit en klimaatregeling in orde is. Ook wordt de fysieke beveiliging 24/7 gegarandeerd.

Neem contact met ons op

Als je interesse hebt in de service van ons datacenter gevestigd in Gent en Oostende, dan neem je het best contact op met onze medewerkers. Wij zijn altijd te bereiken via het online contactformulier of door te bellen naar +32 9 221 03 83.

IT collega typend

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten?